KOJI SUSHI & THAI GEEL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 453 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Koji Sushi & Thai Geel. Meer weten? Ontdek meer

17 feb 2024 om 21:04 Lekkere sushi, vriendelijke bezorger
16 feb 2024 om 19:53 Heel lekker, snel bezorgd
15 feb 2024 om 22:01 Zelf afgehaald. Supervriendelijke mensen wat door ons erg wordt gewaardeerd. Ze kwamen mij nog achterna omdat ze iets vergeten waren. We hadden een grote bestelling met o.a Sushi, tepanyaki, dim sum en kippensoep. Elk gerecht super vers!
14 feb 2024 om 20:42 De sushi was okee, zoals we verwacht hadden. Maar als er staat levertijd 25-50, dan houd ik wel rekening met 50, maar niet met meer dan 1u40min.
11 feb 2024 om 22:16 Zoals het moet
4 feb 2024 om 19:49 Perfect, was ook nog goed warm.
10 jan 2024 om 21:49 Beste sushi in Geel. Altijd super lekker en bezorging is zeker correct. Nooit langer wachten dan aangeven tijd. Ons favoriet tentje.
29 dec 2023 om 23:03 lekker en mooi op tijd geleverd
18 dec 2023 om 9:24 Snel geleverd voor op een zondag en alles was lekker. Ook goedkoper dan de andere sushi. We waren heel tevreden
18 dec 2023 om 0:09 Vaak erg snelle levering en altijd lekker !!
16 dec 2023 om 23:21 Ist was good, but he try to prank us! They give us Not all of our Food. Look good that you get all that your ordered
13 dec 2023 om 23:38 Top